DALTON BLACK CHRONOGRAPH 41

  • Ett års prenumeration på Flygrevyn ingår vid köp av klocka
  • FRI FRAKT OCH RETUR
  • 5 ÅRS GARANTI
  • 30 DAGAR ÅNGERRÄTT EFTER LEVERANS

SPECIFIKATIONER

Material: Rostfritt stål, 316L
Urtavla: Svart
Boett: 41 mm
Urverk: Seiko VK63 mecaquartz
Glas: Safirglas
Vattenresistens: 10 atm / 100 meter
Garanti: 5 år
Band: Länk i rostfritt stål 316L eller läderband (kalvläder)

OM KLOCKAN

Dalton Black Chronograph 41 är en svensk pilotklocka inspirerad och designad utifrån svenska stridsflyg och svensk stridsflyghistoria. Daltonkollektionen har utvecklats i nära samarbete med Sveriges stridspiloter och har namngetts efter 212e stridsflygdivisionens internationella call-sign “Dalton”.

Dalton har en boett om 41 mm i diameter som blandar mjuka kurvor med skarpa linjer. Klockan har fått ett karaktäristiskt utseende med stora polerade ytor som bryter av mot det i övrigt satinborstade stålet. Kronvakter och knappar har inspirerats av stridsflygets aerodynamiska former. Vridring, krona och knappar har fått en lättrad yta som återfinns på flertalet greppytor och styrspakar i cockpit. Urtavlans siffror, visare och index är ritade för hand för efter att ha studerat mätinstrumenten i de olika svenska stridsflygplanen. Safirglaset har fått en anti-reflektiv coating och ett skydd mot fett och fingeravtryck för bästa läsbarhet. Klockan har en vattenresistens om 10 atm / 100 meter med en skruvad krona.

Dalton drivs av ett så kallat hybrid-urverk från Seiko som kombinerar kvartsteknik (batteri) med traditionell mekanisk teknik. Klockan går på batteri medan kronografen (tidtagningsfunktionen) går på mekanisk teknik med svepande sekundvisare. Urverket gör Dalton till en pålitlig, exakt och tålig bruksklocka som är enkel att underhålla.

Daltons vänstra subdial visar kronografens (tidtagningsfunktionens) minuter och är synkroniserad med kronografens centerpositionerade sekundvisare. Den nedre subdialen har en tickande sekundvisare och den högra subdialen visar dygnets 24 timmar.

Välj modell:

6890 SEK

Villkor

Din beställning skickas inom 24 timmar från att vi mottagit din order.

Ångerrätt

Du kan enligt konsumentköplagen ångra ditt köp utan motivering inom 30 dagar. Ångerrätten upphör 30 dagar efter den dag du mottagit varan. Om du vill ångra köpet, ska du meddela oss att du ångrat köpet. Du kan t.ex. ångra köpet genom att kontakta kundtjänst via telefon eller via mejl.

Ångerrätten gäller om du skickar oss ditt meddelande innan tidsfristen 30 dagar löpt ut. Om du redan mottagit varan, ska du skicka tillbaka varan till oss utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter det att du meddelat oss att du vill utnyttja din ångerrätt. Du måste själv betala kostnaderna (porto) för returneringen av varan.

Om du vill ha kvitto på att du ångrat dig i tid, kan du skicka ett mejl till oss, se kundtjänst. Om du utnyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka din inbetalning när vi tagit emot varan. Vi kan hålla inne återbetalningen tills vi mottagit varan.

Kontakta oss

Du kan kontakta kundtjänst via mejl eller på telefon måndag till fredag kl. 9–15.

Kundtjänst Flygrevyn Pilotshop
pilotshop@flygrevyn.se
Tel. 08-500 379 00

Flygrevyn Förlags AB
Organisationsnummer: 556625-8371